1D műszempilla

Ennek az eljárásnak a lényege az, hogy szálanként hosszabbítjuk meg amár meglévő saját szempillákat, ezáltal lesz könnyebb, harmónikusabb viselet a többi műszempillával szemben. Mindig törekszem a természetesség megtartására, de egyben igézővé,látványossá tenni a tekintetet.

A 1D műszempillák viselése egyszerű és komfortos. Könnyen kezelhető. Napi rutinunkban nem akadályoz. Súlytalan, víz­, könny­ és verejtékálló. Tartóssága 3-5 ­ hét.

Annak ajánlom a szempillahosszabbítást, aki:

  • ­szeretne dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat
  • ­szépségét tekintete kiemelésével szeretné hangsúlyosabbá tenni
  • ­szeretne ébredéskor is szép lenni
  • ­akinek nincs ideje /kedve a mindennapi sminkeléshez
  • ­nem szereti, ha elkenődik a sminkje                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Mit kell tudni a 1D műszempilláról:

­Szintetikus anyagból készül, így nem allergizál. Víz­, könny­ és verejtékálló. Különböző hosszúságban és vastagságban létezik,hogy mindig ki lehessen választani az adott szemre a legmegfelelőbbet. Egy szál szempilla súlya alig nehezebb mint a sajátunk, ezért nem nehezíti el a szemhéjat, viselése súlytalan, felhelyezése után semmilyen rögzítés nem látható a pillán, teljesen természetesnek hat.

A ragasztó kötési ideje 24­-48 óra. A ragasztó szuper elasztikus, ezáltal maximálisan igazodik és körbeöleli a saját, illetve a műszempillát.

A 1D műszempilla gondozása:

Felrakás után 2 napig ne érje víz a szempillát, ne szaunázzunk. A szempillát ne göndörítsük és vízálló szempilla spirált se használjunk rá. Zsíros krémek, olajos arclemosók használatát a szem környékén körültekintően végezzük, mert ezek a készítmények oldják a ragasztást.

Fontos!

A felhelyezés /töltés előtt alaposan le kell mosni minden szempilla­ és szemfestéket magunkról, mert különben a ragasztás nem lesz tökéletes, ezáltal a tartósság sem garantált!

Mire vigyázzunk?

Nagyon figyeljük meg, hogy a 1D műszempilla hosszabbító szakember, milyen referenciákkal, termékekkel, és munkaidővel dolgozik! A szempillahosszabbítás türelemet, és precizitást igényel!! A szép, természetes ívű műszempilla felrakása, körülbelül 1,5­ 2 órát vesz igénybe, ez szempillánk sűrűségétől is függ. Kizárólag, olyan szakemberhez menjünk, aki minőségi termékekkel dolgozik, hiszen az még a csúnya felhelyezésnél is jobban látszódik.

A minőségi 1D műszempilla…

szála íve, úgy vannak kidolgozva, hogy tökéletesen felvegyék a saját szempillánk természetes formáját, így szinte láthatatlan illeszkedést biztosít.

Amennyiben viszonylag szép, és elkülönülnek a szálak egymástól, akkor is tüzetesebben vizsgáljuk meg. Ugyanis ha több szál szempillára tesz rá egy műszempillát, hosszútávon kiölheti a szempilla hagymákat, ezzel meggyötörve saját pilláinkat. Az összeragadt pillák, egymást húzzák, ez irritáló is lehet, és akár véglegesen meg ritkíthatja szempillánk sűrűségét!

FONTOS!

Felejtsd el a Szempillaspirált!! 1D műszempilla töltése előtt és utána se szempilla spirálozzuk pilláinkat, és még a nagyon zsíros szemceruzát is kerüljük. Amennyiben ezeket mégis használjuk,

úgy szinte lehetetlené tesszük, a szempilla hosszabbítás töltését. Akárhogy is nézzük a szempillaspirál egy ragacsos, fekete paszta szerű anyag. Nehéz megtalálni a megfelelőt, de nem lehetetlen,valóban vannak jók, de a lényegen ez nem változtat. Ugyanis a smink maradványok megülnek a saját pilláinkon, illetve azok tövében. Ezeket nem lehet maradéktalanul eltávolítani, mert amit előző napokban nem tudtunk „lemosni”, az azóta rászáradt.

A 1D műszempilla tövébe is szinte megkövesedve találjuk a smink egy részét. Mindezt összegezve egy természetellenes, rugalmatlan, egészségtelen látványt, a soros műszempillához hasonló érzetet kapunk.

Azt javaslom, hogy ha mindenképpen használni szeretnénk valamilyen kozmetikumot, akkor ne hagyományos sminklemosó tejjel, hanem lemosó géllel vagy tonikkal esetleg sima víz sugarával mossuk le azt. Hiszen így sem fizikai, sem kémiai irritációnak nincs kitéve bőrünk, és pillánk. Ezzel növelhetjük az élettartamát , hiszen az olajok, zsírok oldják a 1D műszempillát, és mellőzhetjük a pillák dörzsölését is, ami szintén a hosszú élettartam mellett szól.

Elbúcsúzhatunk a „MINDENNAPI” sminkeléstől, főleg a szemkörnyékén, vagy a soros műszempilla ragasztástól.

Ezentúl elég, ha csak reggelente kifésüljük a pilláinkat, és már készen is vagyunk, marad elég időnk a hajunkra, az öltözékünkre, vagy egy kiadós reggelire, esetleg tovább alhatunk. Ahhoz, hogy feltűnőek legyünk, nem lehetünk mindennap erősen kisminkelve, de a szempilla hosszabbítás segítségével, ugyanazt a hatást érhetjük el. Amennyiben a 1D műszempillákat nem festjük külön, sokkal természetesebb, és tartósabb lesz, sőt addig is pihen a bőr. A szempilla göndörítés is elhanyagolható ezentúl. Nem is érdemes az ollós göndörítő eszközzel fáradozni. A 1D műszempilla szálak, ugyanis már nem alakíthatóak, nem lehet őket göndöríteni.

A stylistunktól viszont kérhetünk íveltebb pillákat, így már a göndörítéssel sem kell többé foglalkozni. Aki még sminkelné is magát, annak sem kell sokat vacakolnia, azért hogy szépen kiemelje szemét, hiszen a 1D műszempillának már van egy íve. Egy erős, és tökéletes sziluett, amit ha szeretnénk színekkel is feldobhatunk, a színes 1D műszempilla szálak segítségével.

A 1D műszempillákhoz készült egy kifejezetten LuXlash­ Lady lash szempillaspirál, ezzel növelhető a tartóssága, és íveltsége. Érdemes ezt használni, hiszen olyan anyagokat tartalmaz, melyet érzékeny szeműek, és kontaktlencsét viselők is használhatnak.  LuXLash­ Lady lash termékek közt van olyan sminklemosó is, mely szintén allergén mentes, és nem oldja a 1D műszempillákat sem. Amennyiben más márkájú sminklemosót, vagy szemkrémet használunk, arra ügyeljünk, hogy ne legyen olaj alapú. Hiszen az olaj oldja a 1D műszempilla

Ez szintén igaz a szemkörnyéki bőrre is, ezért ne sminkeljünk, ha nem muszáj! Tartós szempillánk, akkor lesz, ha vigyázunk rá!

Az első építés után még nem valószínű, hogy olyan sokáig fenn maradnak a 1D műszempillák, mint a későbbi töltések után. Hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy jobban kell vigyáznunk pilláinkra, ha ezt megtesszük már az első töltés után, akár 3­4 hétig, vagy akár tovább is fenn maradnak épített pilláink.

Szempilláink nagyon sérülékenyek is lehetnek, ez minden embernél változó mértékű. A mindennapokban nem vigyázunk a szempilláinkra, ezért a 1D műszempillák megóvásához sem vagyunk hozzá szokva. A Tartósság a fizikai, és kémiai irritáció elkerülésében rejlik.

Fizikai irritáció: Szemdörzsölés (pl.:alvás közben), Kontaklencse behelyezés.

Kémiai irritáció: Olajos kozmetikumokkal való érintkezés, Szauna.

Ajánlott az esti fürdésnél, enyhe vízsugárral leöblíteni az egész napos kosztól zsírossá vált pillánkat, ezzel is növelhetjük tartósságát.

Munkamenet:

1. lépés

Zsírtalanítás: A sminktől megtisztított szempillákat zsírtalanítjuk, hogy a ragasztó 100%­-os tapadását biztosítsuk.

2. lépés

Gélpárnák felhelyezése: Felhelyezzük a hatóanyagot tartalmazó gélpárnákat, melyek amellett, hogy megakadályozzák az alsó pillák összeragadását a felsőkkel, táplálják a szemkörnyék érzékeny bőrét.

3. lépés

Szempillák átfésülése: Átfésüljük a szempillákat, hogy azok rendezetten és természetesen álljanak.

4. lépés

Szempilla ragasztás előkészítése: Applikátorral felvisszük a Primert a természetes pillákra.

5. lépés

Szempilla szál ragasztóba merítése: A csipesz segítségével kiválasztunk egy 1D műszempilla szálat és a ragasztóba mártjuk.

6. lépés

LuXLash, és Lady lash 1D műszempilla szál felhelyezése: Felhelyezzük a szempilla szálat a kiválasztott pillára, megfelelő mennyiségű ragasztó segítségével.