Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia = arcfiatalítás, látványos feltöltés tűszúrás nélkül, garantáltan fájdalommentesen!

Érdemes megemlíteni, hogy a tű nélküli mezoterápia valójában egy Nobel díjas felfedezésen alapul. A kozmetikában használatos tű nélküli mezoterápiás, azaz elektroporációs gépek különleges módon juttatják be a kiválasztott aktív hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. A tű nélküli mezoterápia szúrás nélküli, abszolút fájdalommentes kezelés, mely hatására a bőr látványosan hidratáltabbá válik, a ráncok határozottan finomodnak, a bőr teltebbé válik és a felületi ráncok elsimulnak.

A mezoterápiás kezeléshez felhasznált hatóanyagok orvosi/ analitikai tisztaságú vagy steril mezoterápiás anyagok. Gyárilag előre elkészített koktélok és egyénileg összeállított hatóanyagok is rendelkezésre állnak. Természetesen mindig egyénre szabottan, az elérendő célnak megfelelően választjuk ki az alkalmazni kívánt hatóanyagokat. Léteznek a hám, az irha illetve a bőralja mélységét célzó hatóanyagkoktélok, így pontosan oda kerül az aktív hatóanyag, ahol a legjobban hasznosul.

A kezelés mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú anyagokat, feltöltő vitaminokat juttatunk közvetlenül a bőr sejtjeibe és a szövetekbe. A tű nélküli mezoterápia hatékonyságát jelentősen növeli, ha a bőrt mikrodermabrázióval (gyémántfejes bőrcsiszolás) előkezeljük.

Milyen lesz a bőröm a kezelés után?
A kezelés után azonnal simábbá válik, és valósággal megtelik élettel. Az elért eredmények megőrzése szempontjából fontos az otthoni rendszeres ápolás, hidratálás és a fényvédelem. (lásd: kezelés utáni fontos teendők melynek betartásával tartóssá tehető az eredmény)

Milyen gyakran érdemes felvenni a tű nélküli mezoterápiás kezelést?
A kezelést kúraszerűen javasoljuk. Egy kúra általában 5-8 alkalmat jelent, majd havonta 1 fenntartó kezeléssel érhető el tartós eredmény.

Milyen bőrtípusok esetén alkalmazható a kezelés?
A tű nélküli mezoterápia bármely bőrtípus esetén alkalmazható.

Hány éves kortól ajánlott a mezoterápia kezelés?
A mezoterápiás kezelést 18-75 év között bátran ajánljuk.

Lehet nyáron végezni a kezelést?
Igen! Sőt, a kezelés különösen jótékony a napsugárzás által igénybe vett bőr fiatalságának megőrzése céljából..

Mikor nem javasoljuk a mezoterápiás kezelést?

  • Nyílt sebek, sérülések helyén, lázas állapot idején, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van. (pl.: Herpesz)
  • Terhesség esetén.
  • Súlyos szívbetegség, pacemaker, epilepszia esetén.